Munkáink

Night & Day Kft. részére logó- és arculat készítése

Night & Day Kft. részére logó- és arculat készítése

Date

2021. április 25.

Tags

Arculat Logó

Night & Day Kft. arculat

Night & Day Kft. arculat

A Night & Day Security Kft. egy vagyonvédelemmel és biztonságtechnikával foglalkozó vállalkozás, ezért munkánk fókuszába a biztonság, az ember- és vagyonvédelem került.

A logó olyan önálló elemekből áll, melyek önmagukban is értelmezhetők, de végül egy egésszé, formává, történetté forrnak össze.

Koncepciónk a formák játékára épül. A cég nevében lévő éjszakát és nappalt a hold és a nap reprezentálja, míg a két formából és a körülöttük lévő kör elemekből kirajzolódik egy objektív, de egy figyelő szem is. Az elemeket körbefogja a negatív tér játékkal egy pajzs. A logó egyszerű, de mégsem teljesen triviális, minél tovább nézzük, annál több elem kezd élni.

A tipográfiában a megbízhatóságot és állandóságot sugalló Rockwell serif betűtípust alkalmaztunk, melyet előszeretettel használják a stabilitást, illetve a nagy múltat hangsúlyozó vállalatok.

Színek tekintetében a sötétkék/kék, illetve a sötétkék/narancs szín párokat választottuk. A kék békét és nyugalmat áraszt, a narancs az erő és a tehetség szimbóluma.

Arculatra lenne szükséged?

Kérdezz bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

webfejlesztés, keresőoptimalizálás, egyedi grafikai megjelenés

Bízd ránk online megjelenésed és vállalkozásod új utakra térhet!

+36 30 65 80 098

info@websiteguru.hu

Közösségi Média