Meglátod bízhatsz bennünk

Mi nem azt mondjuk, hogy készítünk neked egy weblapot, hanem azt, hogy ha minket választasz, akkor vállalkozásod fókuszba kerül az online térben. Másképpen gondolkodunk mint versenytársaink, nem akarunk mindent magunk megoldani, hiszünk a csapat erejében, ezért is működünk együtt a CSS Social Marketing csapatával, mert együtt bármire képesek vagyunk.

Együtt könnyebb

Másképp dolgozunk

Embereknek tervezzük

Minden egyben

WebsiteGuru

A WebsiteGuru szolgáltatásainak középpontjában a reszponzív weboldalak építése és a keresőoptimalizált, valamint a marketing vezérelt site-ok és Google Ads kampánytervezés és kezelés áll. Partnereink részére növekedést, valódi vásárlásokat, konverziókat kínálunk és garantálunk.

Hiszünk a szakmailag képzett és gyakorlott csapatok együttműködésben, ezért a CSS Social Marketing közösségével szoros együttműködésben dolgozunk, hogy teljes körű innovatív digitális marketing szolgáltatásokat nyújtsunk. A szlogenünk ötletelésénél ezért fektettünk nagyobb hangsúlyt a közösség és az együttműködés fogalmaira.

WebsiteGuru - CS&S Media

"Összeköt és megvalósít"

Miért érdemes minket választani?

Sokszor találkozunk olyan kéréssel, hogy “kell egy weboldal, a vállalkozásom beindításához”. Semmi gond, tudjuk, hogy milyen nagy felelősség egy cég napi irányítása. Nincs idő egyszerűen mindenre, főleg nem hosszú tartalmakat írni a vállalkozás mindennapi tevékenységéről. Mi itt vagyunk neked! Kimegyünk hozzád, felmérjük a terepet és mindent megteremtünk, ami az online megjelenéshez szükséges.

Miben különleges a WebsiteGuru?

Annak érdekében, hogy a munkánk a lehető legjobb legyen, a vezetőség egy új munkafolyamatot dolgozott ki. A megrendelő a projekt során résztvevő, megfigyelő és tanácsadó, online szoftverünkbe meghívást kap, ahol a fejlesztésben dolgozó munkatársaink munkáit valós időben követhetik és kommentálhatják. Büszkék vagyunk módszerünkre, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.

Nem csak a sithek vannak ketten

Csak mi a jó oldalon állunk :) A kettő szabálya természetesen csak a websiteguru.hu brand alapítására vonatkozik. :) Munkáinkhoz olyan kiválóan együttműködő csapatot hoztunk össze, ahol minden területen szakértők várnak rád! A CSS Social Marketing munkatársaival szimbiózisban együttműködve tervezzük meg és alakítjuk ki a projekt stratégiákat, hogy a legjobb megoldásokat hozzuk létre. Kiváló szakmai és technológiai háttérrel rendelkezünk, tervező és elemző szoftvereket alkalmazunk, folyamatosan figyeljük a trendeket, a technológiai változásokat. Szüntelenül képezzük magunkat, mert tudjuk, hogy a terület melyben dolgozunk permanens változásban van.

Előttünk nincs megoldhatatlan feladat, ezt már ügyfeleink megtapasztalták. Sikerünk titka egyszerű: maximális együttműködésre törekvés ügyfeleinkkel.

Image

Csapatunk

Gyárfi
GyárfiWebsite builder, projekt menedzsergyarfi@websiteguru.hu
Gyárfás Tamás
Gyárfás TamásWebfejlesztő, grafikus, Google szakértőgyarfas.tamas@websiteguru.hu
Csongár István
Csongár IstvánCS&S Média, Marketing munkatárs istvan.csongar@cssmedia.hu
Schatz Róbert
Schatz RóbertCS&S Média, Igazgatórobert.schatz@cssmedia.hu
Ruttkay Dóra
Ruttkay DóraCS&S Média, Grafikusdora.ruttkay@cssmedia.hu
Hajek Réka
Hajek RékaCS&S Média Munkatárshajekrekaadrienn@gmail.com

Ügyfeleink

eger
tvse
bvsc
calvinalarmar
night-day
olaszteszta
robogyep
polo-academy

Elnyertük a bizalmadat?

Kérdezz bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

webfejlesztés, keresőoptimalizálás, egyedi grafikai megjelenés

Bízd ránk online megjelenésed és vállalkozásod új utakra térhet!

+36 30 94 86 072

+36 30 65 80 098

info@websiteguru.hu

Közösségi Média