Landing page készítése

Olcsón

Gyorsan

Látványosan

Megbízhatóan

Mit jelent?

Landing page

Magyar tükörfordítással érkeztető oldalt jelent, de ne aggódj, ha így sem teljesen egyértelmű, hogy miről van szó.

A landing oldal a weboldaladon belül egy olyan oldal, ahová a felhasználókat valamilyen szándékkal „landoltatjuk”, mint például, hogy megadják nekünk az email címüket, vagy esetleg kapásból vásároljanak tőlünk egy terméket.

Amikor egy terméket, vagy szolgáltatást ideiglenesen vagy állandóan, hirdetünk akkor az erre a célra készített landing oldalra várjuk azokat a felhasználókat, akik vásárlási szándékkal érkeznek és azonnal megkaphatják azt amiért kattintottak. Mit értek “azonnal” alatt? Azt, hogy a mérések alapján az landing oldal sikeres, amelyen tömör információ után egyből cselekvésre késztetjük a látogatót, azaz rögtön látja az árakat, egy-két választási lehetőséget felkínálva tud vásárolni, ajánlatot kérni.

De előre szaladtam, tehát bővebben, hogy mi is a „landing page”. Például, amikor látsz egy cipő reklámot az interneten és megnézed, kattintasz, mire átnavigálnak téged egy oldalra, ahol bővebb információt láthatsz a termékről, majd két kattintás után meg tudod vásárolni, vagy másik esetben látsz egy „ingyenes” oktatóanyagról szóló hirdetést, melyre kattintva már egy landing oldalra kerültél, ahol egy email címért cserébe, már olvashatod is a tananyagot. Röviden valahogy így tudnám neked definiálni: a landing page, az a weblap, amire egy hirdetésre kattintó ügyfél megérkezik.

Landing page készítese

Akkor jó a landing page, ha tudod már hogy mit szeretnél elérni. Ha valamilyen szolgáltatást, vagy terméket szeretnél hirdetni, mindenképp javasoljuk, hogy készíts, vagy készíttess egy érkeztető oldalt, hiszen sokkal jobb arányban lesznek konverzióid, ha a landing oldal íratlan szabályait megpróbálod betartani. És még egy jó tanács: több landing page verziót is próbálj ki és mérd azok teljesítményét, hogy aztán a legjobb változatot használd!

Miért jó a landing page?

Ha úgy gondolod szükséged van egy landing oldalra, akkor szívesen készítünk neked opciókat, sőt a CS&S média csapata még a marketing stratégia kidolgozásában is segítségedre lehet.

Hogyan készítjük el neked?

Az első lépés, hogy felveszed velünk a kapcsolatot, aztán pedig egyeztetünk, az arculatoddal kapcsolatban, ha az még nincs, grafikai tervezés szolgáltatásainkra is szükséged lehet. Tehát a kampány tartalmi és formai elemeinek tisztázása után kapsz két landing page variánst, amelyet beillesztünk az A/B kampány módszerbe és ha már van oldalad akkor igyekszünk a saját domain-ed alá helyezni az érkeztető oldalt, ha még nincsen, semmi gond, akkor intézünk neked egy frappáns domain-t és már kezdhetjük is a munkát.

Mik szerepeljenek a landing oldalon?

01

Saját logód, arculati elemeid

02

Egyszerű könnyen érthető, felhívó szöveg

03

Termék/szolgáltatás illusztációja

04

Űrlap, amely gyors és egyszerű

Grafikai szolgáltatás

Ha nincs még arculatod, ebben is tudunk neked segíteni!

Landing oldalra lenne szükséged?

Kérdezz bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

webfejlesztés, keresőoptimalizálás, egyedi grafikai megjelenés

Bízd ránk online megjelenésed és vállalkozásod új utakra térhet!

+36 30 65 80 098

info@websiteguru.hu

Közösségi Média