Weboldal fejlesztés

Gyors

Mobil barát

Google barát

Weboldal

Miért fontos?

A mai digitális korban a vállalkozások számára nélkülözhetetlen egy saját weboldal. Sokan persze úgy vélik, hogy elég a közösségi médiában megjelenni, hiszen mindenki használja, rengetek a látogató, könnyebb az emberek megszólítása, elérése. Igen, könnyebb és valóban sok felhasználót lehet megfogni, viszont azt sosem szabad elfelejteni, hogy amit használunk nem más csupán egy bérelhető felületnél, az nem a miénk, nem alakíthatjuk kedvünkre, valamint nem lehet saját funkciónk az oldalon belül. A trend folyamatosan változik, nehéz megjósolni, hogy két év múlva melyik platform lesz a trendi. Állandó viszont az internet és az is, hogy az emberek keresnek rajta, nem csak pénzt, hanem termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyek remélhetőleg éppen a mienk.

WebsiteGuru logo

Miért érdemes minket választani?

Sokszor találkozunk olyan kéréssel, hogy “kell egy weboldal, a vállalkozásom beindításához”. Semmi gond, tudjuk, hogy milyen nagy felelősség egy cég napi irányítása. Nincs idő egyszerűen mindenre, főleg nem hosszú tartalmakat írni a vállalkozás mindennapi tevékenységéről. Mi itt vagyunk neked! Kimegyünk hozzád, felmérjük a terepet és mindent megteremtünk, ami az online megjelenéshez szükséges.

Miben különleges a WebsiteGuru?

Annak érdekében, hogy a munkánk a lehető legjobb legyen, a vezetőség egy új munkafolyamatot dolgozott ki. A megrendelő a projekt során résztvevő, megfigyelő és tanácsadó, online szoftverünkbe meghívást kap, ahol a fejlesztésben dolgozó munkatársaink munkáit valós időben követhetik és kommentálhatják. Büszkék vagyunk módszerünkre, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.

Hogyan készül el a weboldalad?

Image
1

Igények felmérése

Első körben konzultálunk veled, hogy mire lenne szükséged. Csapatunk projektmenedzsere, segít neked az igényeid megfogalmazásában, opciókat tud neked javasolni és számos saját példával képes szolgálni, hogy lásd, milyen weboldalakat, webshopokat építhetünk számodra. A felmérés a rendkívüli helyzetre való tekintettel jelenleg sajnos az online meetingeken zajlik, ahol találkozhatsz a projektben résztvevő munkatársakkal.
2

Domain választása

Domain nem más, mint a weboldal címe. Ha teljesen új weboldalra van szükséged, akkor valószínű, hogy domaint is kell regisztrálni. Mi ezt is kézbe vesszük és ha szeretnéd az elnevezésben is segítünk, javaslatokat teszünk mire figyelj.
3

Arculat meghatározása

Ha már rendelkezel saját arculati kézikönyvvel, ez a lépcsőfok gyorsabb lesz, hiszen csak egyeztetünk, hogy mely elemeket szeretnéd viszontlátni az építendő oldaladon. Másik esetben a grafikus csapatunkhoz irányítunk téged, ők pedig veled együttműködve elkészítik a hozzád és vállalkozásodhoz illő dizájnt.
4

Demo bemutatása

Igények és arculatok begyűjtése után elkészítünk neked egy demó verziót, amelyet élőben bemutatunk, átbeszéljük az oldalad jelenlegi, leendő funkcióit, ha nem tetszik neked nem szükséges elfogadnod, javítunk rajta, vagy elkészítünk egy teljesen újat. Az első verziót a megrendeléstől számított egy héten belül megkaphatod.
5

Fejlesztés

Ezek után a leghosszabb, legidőigényesebb folyamat következik, mely a projekt nagyságától és a funkciók széles spektrumától függ. Itt is folyamatosan együttműködünk veled, hiszen az online projektmenedzsment alkalmazásban végig követheted a munkánkat, valamint jelezhetsz számunkra hibákat, esetleges igényeket.
6

Tartalmak begyűjtése, készítése

A következő állomás a weboldal kiegészítése valós tartalommal, képekkel esetenként videókkal. Általában ezekre a feladatokra az ügyfeleknek kevés ideje van, ezért bővítettük ki a szolgáltatásunkat. Ha neked sem lesz időd, vagy úgy érzed nem írsz olyan jól, ne aggódj, szövegírónk segít neked.
7

Tárhely választás

Természetesen ezt is elintézzük számodra, több tárhelyszolgáltatóval állunk kapcsolatban, ajánlatokat kapsz majd tőlünk és kiválasztod a számodra legszimpatikusabbat, annak függvényében, hogy mekkora tárhelyre van szükséged. Segítünk a választásban! Ha van meglévő szolgáltatód, természetesen az is megfelelő lehet nekünk.
8

Átadás, oktatás

Amikor befejeztük a tesztelési szakaszt, bemutatjuk neked a terméket, átbeszéljük újra a készen működő funkciókat, feladatokat átadjuk neked, ellenőrzésre. Ha elfogadtad a terméket, megkezdődik az üzembe helyezés.
9

Beüzemelés, domain átkérés

A tárhelyen megtesszük a kellő beállításokat, majd elvégezzük az ún. ON-PAGE SEO beállításokat. Ide tartoznak azok a technikai részletek, melyek alapvetően befolyásolják a Google rangsorolását..Természetesen ügyfelünk ezt a folyamatot is követheti a projektmenedzsment alkalmazásban, ahol látható, hogy a projekt mely fázisban van, illetve, hogy ki felel az adott témáért.
10

Karbantartás, felügyelet

Az éles üzem indulását követően sem engedjük el partnereink kezét, kezedet, hiszen számos kérdés, észrevétel merülhet fel, amiben természetesen örömmel segítünk. A sérülékenységek elkerülése végett folyamatosan naprakészen tartjuk a rendszereket.
Image

Weboldalra lenne szükséged?

Kérdezz bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

webfejlesztés, keresőoptimalizálás, egyedi grafikai megjelenés

Bízd ránk online megjelenésed és vállalkozásod új utakra térhet!

+36 30 65 80 098

info@websiteguru.hu

Közösségi Média